AM Services: Uw toonaangevende partner in veiligheidswerkers.

Wij bieden een uitgebreid scala aan hoogwaardige beveiligingsdiensten, waaronder objectbeveiliging, horecabeveiliging, evenementbeveiliging, transportbeveiliging, mobiele surveillance en bouwbeveiliging.

Onze professionele teams zijn deskundig getraind om uw eigendommen, evenementen en personeel te beschermen met toewijding en precisie. Of het nu gaat om het waarborgen van een veilige horeca-ervaring, het beveiligen van waardevolle goederen tijdens transport, of het bewaken van bouwterreinen, AM Services staat garant voor veiligheid op maat.

Vertrouw op ons voor betrouwbare, doeltreffende beveiligingsoplossingen die aan al uw behoeften voldoen

Lees hieronder verder over onze diensten in de veiligheidsbranche.

Mangatwacht

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van mangatwachtveiligheid? Wij werken graag samen om uw projecten naar een hoger veiligheidsniveau te brengen. We beschikken over een ervaren en goed opgeleid team dat zich inzet voor de hoogste normen van veiligheid in besloten ruimtes. We zullen nauw met uw bedrijf samenwerken om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsvoorschriften en -procedures strikt worden nageleefd.
Wat ons onderscheidt, is onze proactieve benadering van veiligheid.

Heetwerkwacht

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van heetwerkwachtveiligheid? Wij werken graag samen om uw projecten naar een hoger veiligheidsniveau te brengen. We beschikken over een ervaren en goed opgeleid team dat zich inzet voor de hoogste normen van veiligheid in heetwerk. We zullen nauw met uw bedrijf samenwerken om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsvoorschriften en -procedures strikt worden nageleefd.
Wat ons onderscheidt, is onze proactieve benadering van veiligheid bij heetwerk.

Gas analist

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van gasanalyse? Wij werken graag samen om uw projecten naar een hoger veiligheidsniveau te brengen. We beschikken over een ervaren en goed opgeleid team dat zich inzet voor de hoogste normen van veiligheid in gasanalyse. We zullen nauw met uw bedrijf samenwerken om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsvoorschriften en -procedures strikt worden nageleefd.
Wat ons onderscheidt, is onze proactieve benadering van veiligheid bij gasanalyse.

Operationeel Veiligheidskundige

Ben je op zoek naar een toegewijde partner met een essentiële rol in het waarborgen van veiligheid op operationeel niveau? Onze professional is toegewijd aan het creëren van een veilige werkomgeving en het minimaliseren van risico's voor werknemers. onze Operationeel Veiligheidskundige is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van veiligheidsbeleid en -procedures op operationeel niveau.
We werken nauw samen met verschillende afdelingen en zorgen ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen worden nageleefd,

Verkeersregelaar

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om de verkeersveiligheid te waarborgen? Onze verkeersregelaars vervullen een cruciale rol in het soepel laten verlopen van het verkeer, zelfs in de meest uitdagende situaties. Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Onze verkeersregelaars zijn experts in het begeleiden van verkeer bij wegwerkzaamheden, evenementen of andere situaties waar verkeersstromen moeten worden gereguleerd.
Onze professionals beschikken over een diepgaand inzicht in verkeerssituaties, handelen proactief en communiceren effectief om de veiligheid te waarborgen.