Onze missie is een betere maatschappij te bouwen

Bij AMServices Beveiligingsbedrijf zijn we trots op onze reputatie als een bedrijf dat niet alleen efficiënte en hoogwaardige beveiligingsdiensten biedt, maar ook actief bijdraagt aan het welzijn van de gemeenschap.
We begrijpen dat onze rol als bedrijf verder gaat dan alleen winst maken; het omvat ook het creëren van sociale waarde en het teruggeven aan de maatschappij waarin we opereren.

Wat is Social Return on Investment (SROI)?

Social Return on Investment (SROI) is ons kompas bij AMServices Beveiligingsbedrijf.
Het is een strategische aanpak waarbij we bewust streven naar positieve maatschappelijke impact naast onze reguliere zakelijke activiteiten. Dit betekent dat we niet alleen klussen aannemen, maar ook proactief werken aan het verbeteren van het leven van mensen en de gemeenschappen om ons heen.

Onze toewijding aan SROI

Bij AMServices hebben we SROI geïntegreerd in ons bedrijfs-DNA. Hier is hoe we dit in de praktijk brengen:

Sociale Inclusie en Werkgelegenheid: We bieden kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit omvat het opleiden en in dienst nemen van kwetsbare groepen, waaronder jongeren, langdurig werklozen en mensen met een beperking. Door hen de kans te geven om vaardigheden te ontwikkelen en te werken, dragen we bij aan hun persoonlijke groei en economische onafhankelijkheid.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn: We zijn ons bewust van de impact van onze activiteiten op het milieu. Daarom nemen we maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit omvat het gebruik van duurzame materialen, energie-efficiënte praktijken en het verminderen van afval.

Lokale Gemeenschapsondersteuning: AMServices is actief betrokken bij de gemeenschappen waarin we opereren. We ondersteunen lokale goede doelen, scholen en evenementen. Daarnaast bieden we gratis of sterk gereduceerde diensten aan organisaties die zich inzetten voor de gemeenschap.

Kwaliteit en Professionaliteit: We streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen in ons werk. Dit draagt indirect bij aan de waardevermeerdering van gebouwen en infrastructuur in de gemeenschap.

Maatschappelijke Dialoog: We nodigen onze klanten, partners en de bredere gemeenschap uit om deel te nemen aan onze inspanningen voor sociale verandering. Samen kunnen we ideeën delen, synergieën ontdekken en nog meer betekenisvolle projecten creëren.

Samen bouwen aan een betere toekomst

Bij AMServices Beveiligingsbedrijf zijn we ervan overtuigd dat bedrijven een cruciale rol spelen in het creëren van positieve verandering. Door ons te richten op SROI willen we niet alleen zakelijk succes bereiken, maar ook een blijvende en positieve impact hebben op de samenleving.

Of je nu een klant bent die op zoek is naar professionele beveiligingsdiensten of een maatschappelijke partner die onze inspanningen wil ondersteunen, we nodigen je uit om samen met ons te bouwen aan een betere toekomst.

Bij AMServices Beveiligingsbedrijf zijn we meer dan een bedrijf; we zijn een partner in het streven naar een rechtvaardige, inclusieve en duurzame maatschappij.

Samen maken we het verschil.